About the Project:

Pella

Having just built a brand new 14,500 sq. ft. office with warehouse space, Pella wanted to evolve their office culture.  To help achieve this, they provided their employees with height-adjustable desks in every workstation and office, offering choice and control over how they work throughout the day.  Workstation panels were kept low to allow for easy collaboration.  High-Density Storage units in each station provide space for essential work equipment as well as personal items and can also be used to signal that the user does not wish to be interrupted.

Architectural Partner: Leo A Daly

Construction Partner: MCL Construction

Product Lines:

Workstations:

Offices:

Collaboration Spaces:

Training Room:

What Our Client Said:

Doing this project during Covid was interesting.  I have to tell you that Kerri and Andrew were two of the best partners we worked with on this project!

They were both great.  They did everything they said they were going to do and returned calls on a timely basis.

Everyone loves the new furniture.  We are a very satisfied customer!! – Greg Boulay, President/CEO

I echo Greg’s comments. There were some challenges along the way which impacted the furniture and layout (FYI, these challenges were not caused by nor due to SBI). The patience, communication, and resolve from both Kerri and Andrew was top notch! – Vince Boulay, Trade General Manager