About the Project:

Colliers | Nebraska

Colliers’ vision for the project was to create an updated office environment that expressed the Colliers brand but with a midwestern flair. One of the main objectives was to make the space inspiring to enhance the employee experience and to attract and retain talent. By keeping all of the offices approximately the same size, the client was able to reinforce their core value of equality and inclusiveness. We provided Colliers with a diverse mix of spaces to allow their staff to do a variety of work such as private, enclosed areas for individual, focused work, or small meetings as well as open areas for larger meetings, socialization, and enhanced collaboration.

What Our Client Said

SBI was critical to the success of our project. We engaged with them once the initial space planning was finalized to start developing furniture concepts and get high level budgets. We were able to develop contract pricing which was part of what helped win the project for SBI in addition to the option for financing. SBI was wonderful at keeping lines of communication open and aligning with our phased move timelines to ensure product arrived at the right time. – Amber Gustafson, Design Consultant, Colliers | Nebraska